Fredag 17.mars 2017 - Tommy Tokyo UTSOLGT!

January 23, 2017

Eksklusiv intimkonsert med Tommy Tokyo!!  

 

Tommy Tokyo ble oppfunnet i 2001. Året etter ga Tommy ut en selvtitulert EP, men det tok fem år til før hans første album kom ut. Først som frontfigur, låtskriver og motor i bandet Tommy Tokyo and Starving for My Gravy sperret publikum øynene opp for Tommys musikalske talent. Albumet «Smear Your Smiles Back On» ble en ubetinget suksess da det kom ut i 2008, og ble kåret til årets album av Aftenposten, Spellemann-nominert og gull-sertifisert. I 2010 kom oppfølgeren «Go Time, Showtime & Absolute War», et ambisiøst prosjekt spilt inn i Wales med stjerneprodusenten Head (PJ Harvey, Madrugada). Anmeldelsene var strålende og albumet ble også denne gangen nominert til Spellemannprisen.

Please reload

Featured Posts

Fadnes (Jim Stärk) Lørdag 7. November 2020

February 6, 2020

1/10
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive