top of page

Fredag 17.mars 2017 - Tommy Tokyo UTSOLGT!


Eksklusiv intimkonsert med Tommy Tokyo!!

Tommy Tokyo ble oppfunnet i 2001. Året etter ga Tommy ut en selvtitulert EP, men det tok fem år til før hans første album kom ut. Først som frontfigur, låtskriver og motor i bandet Tommy Tokyo and Starving for My Gravy sperret publikum øynene opp for Tommys musikalske talent. Albumet «Smear Your Smiles Back On» ble en ubetinget suksess da det kom ut i 2008, og ble kåret til årets album av Aftenposten, Spellemann-nominert og gull-sertifisert. I 2010 kom oppfølgeren «Go Time, Showtime & Absolute War», et ambisiøst prosjekt spilt inn i Wales med stjerneprodusenten Head (PJ Harvey, Madrugada). Anmeldelsene var strålende og albumet ble også denne gangen nominert til Spellemannprisen.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page